Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Αντώνης είναι ο βράχος στη ζωή μου και δεν θα τον απατούσα ποτέ»

Λίγες ώρες μετά την ανανέωση του τηλεοπτικού ραντεβού μας στη βραδινή ζώνη με τη Μαρία Μπεκατώρου, η γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει ήσυχη και έτοιμη για όσα πρόκειται να δούμε και φέτος στο show «Your Face Sounds Familiar»! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Realnews απαντά για όλους και για όλα, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να τονίσει (γελώντας) πως «τα κορίτσια της διπλανής πόρτας δεν κάνει να έχουν απαιτήσεις», διαλύοντας τις πρόσφατες υπόνοιες δημοσιευμάτων που τη θέλουν να έχει καβαλήσει το… καλάμι!

Για τα πρόσωπα που απαρτίζουν την τηλεοπτική και προσωπική ζωή της μιλά η γοητευτική παρουσιάστρια, δίνοντας ίσως τη μεγαλύτερη έμφαση στον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, που θεωρεί ότι είναι ο «βράχος» στη ζωή της και που δηλώνει κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν θα απατούσε: «Δεν θα σε αφήσω να τελειώσεις καν την ερώτηση» απαντά χαριτολογώντας στον δημοσιογράφο της Real, συνεχίζοντας: «Δεν θα τον απατούσα ποτέ», ενώ όσον αφορά στις προθέσεις του ίδιου του Αντώνη επί του θέματος, αλλά και τη δική της αντίδραση στο… ο μη γένοιτο: «Δεν θα γίνει ποτέ! Ποτέ! Για να σου απαντήσω όμως γενικά, όχι, δεν την συγχωρώ την απιστία»

Πάντως, η Μαρία μοιάζει να είναι απολύτως ευχαριστημένη από τον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 που τη «φιλοξενεί» τα τελευταία χρόνια, αλλά και από τις συνεργασίες που έχει στις δύο εκπομπές της, τόσο στο πρωινό του Σαββατοκύριακου «Σου-Κου», όσο και στο show «Your Face» που μόλις έκανε την πρεμιέρα του. «Με τον Δημήτρη έχουμε μια πολύ καλή και αρμονική συνεργασία, δεν είμαστε φίλοι ακόμα, αλλά και μιλάμε εκτός εκπομπής και περνάμε ωραία. Είμαστε δυο πολύ καλοί συνεργάτες και κάνουμε ωραία τηλεοπτική παρέα» απαντά η γνωστή παρουσιάστρια για τις φήμες που θέλουν τον συμπαρουσιαστή της, Δημήτρη Ουγγαρέζο, να αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή».

Ιδιαιτέρως χαρούμενη δηλώνει και για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον Ant1 και στο show μιμήσεων ως μέλος της κριτικής επιτροπής: «Τον αγαπώ το Νίκο και η αλήθεια είναι πως, όταν σκεφτόμουν ότι δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή, δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα».

Διαλύοντας τις φήμες που ήθελαν και τις δύο εκπομπές να είναι στον… αέρα, η συμπαθής Μαρία τονίζει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο σταθμό της και πως δεν φοβήθηκε στιγμή: «Ξέρω ότι το κανάλι πράττει με γνώμονα το τι είναι καλύτερο για το πρόγραμμά του» λέει, ενώ υποστηρίζει πως ουδεμία φορά δεν αγχώθηκε από τον… τυφώνα «Survivor», αλλά ούτε και θα την ενδιέφερε ποτέ η συμμετοχή με οποιονδήποτε τρόπο στο reality show: «Δεν το παρακολουθώ και με τίποτα δεν θα πήγαινα ως παίκτρια! Να είμαι τόσους μήνες εκείς μακριά από την οικογένειά μου, χωρίς φαγητό, με ανθρώπους που δεν έχω συναναστραφεί ποτέ, όχι, δεν θα το έκανα». Όσο για την παρουσίαση του προγράμματος: «Δεν θα έπαιρνα ποτέ την απόφαση να παρουσιάσω ένα ριάλιτι, γιατί πιστεύω ότι δεν μου ταιριάζει καθόλου, ούτε στο χαρακτήρα, ούτε μέσα στα τηλεοπτικά μου όνειρα».

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Realnews.

Read More

And More