Mαρία Μπεκατώρου: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο 5ο live του Your Face Sounds Familiar!

Το Your Face Sounds Familiar θα το απολαμβάνουμε πλέον κάθε Πέμπτη και χθες πραγματοποιήθηκε το πέμπτο live του λαμπερού show. H Mαρία Μπεκατώρου, ήταν πολύ λαμπερή κι εντυπωσιακή. Η οικοδέσποινα του show, φόρεσε Κathy Hendels τουαλέτα κι είχε τα μαλλιά της ελαφρώς κυμματιστά.

Το σημαντικότερο όμως είναι το λαμπερό της χαμόγελο, που την συνοδεύει σε όλες της τις εμφανίσεις. Και χθες πόζαρε χαμογελαστή στον φακό του TLIFE και με πολλή ενέργεια βρέθηκε στην θέση για να παρουσιάσει το show των μεταμφιέσεων!

Το 5ο live επεφύλαξε όχι μόνο ξεχωριστές ενσαρκώσεις αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους. Special guest της βραδιάς, ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, ο οποίος κάθησε στην καρέκλα του κριτή, αντικαθιστώντας τον Φώτη Σεργουλόπουλο, μόνο για αυτή την Πέμπτη, κάτι για το οποίο άλλωστε σου έχω μιλήσει από νωρίς το πρωί, μέσα από προηγούμενη ανάρτησή μου.
Ο Θανάσης Αλευράς, ο νικητής του 1ου κύκλου του show, έχοντας πλέον αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία στις μεταμφιέσεις και τις ενσαρκώσεις μεγάλων star, έκρινε και αξιολόγησε τους διαγωνιζόμενους του “Your Face Sounds Familiar”.

Όσο για την επιμέλεια του styling της παρουσιάστριας, τ’ αποκάλυψε όλα η συνεργάτιδά της, Φαίη Κυριακοπούλου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More