Μαρία Μπεκατώρου: Τι λέει για τα νούμερα τηλεθέασης του Σου Κου

Λίγο μετά την πρεμιέρα του “Σου Κου”, που φέτος δεν είναι πρωινό, αλλά μεσημεριανό, καθώς το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει την ώρα προβολής, η Μαρία Μπεκατώρου κάνει το δικό της απολογισμό, μιλώντας, στο People. Η γνωστή παρουσιάστρια μιλά για όλα τα νέα δεδομένα στη ζωή της και τις αλλαγές που ήρθαν…

Τσεκάρεις τα νούμερα τηλεθέασης και τη θεματολογία των ανταγωνιστών σου;

Τα νούμερα ναι, τη θεματολογία όχι.

Με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής είσαι ευχαριστημένη;

Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένη. Είναι νωρίς, όμως, για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για μια ζώνη που τόσα χρόνια δεν υπήρχε και στην οποία μετακινήθηκε μια πρωινή εκπομπή. Με γοητεύει η διαδικασία να χτίζουμε κάτι καινούριο από την αρχή. Έτσι είχε συμβεί και με την πρωινή εκπομπή, που τη χτίσαμε αξιοπρεπώς, σε μια ζώνη που δεν υπήρχε πριν. Τα νούμερα τηλεθέασης μας δείχνουν τι αρέσει στο κοινό και σε τι γυρνάει την πλάτη. Κάθε ζώνη έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, το δικό της κοινό. Ξεκινώντας με αυτό ως δεδομένο, κινούμαστε σε μια λογική και πειραματιζόμαστε. Προσπαθούμε να βρούμε τις εναλλακτικές, που όμως δεν θα να είναι μακριά από την κεντρική ιδέα της εκπομπής. Εγώ, ας πούμε, δεν θα μπορούσα να υπηρετήσω το σκληρό κουτσομπολιό. Ούτε θέλω, ούτε είναι στο χαρακτήρα μου. Πειραματιζόμαστε σε ιδέες, που να είναι κοντά σε αυτό που είμαστε.

Το YFSF είχε μεγάλη επιτυχία. Είσαι σε συζητήσεις για κάποιο σόου αυτή τη σεζόν;

Προς το παρόν όχι. Αγαπώ, όμως, τα σόου. Αυτό που θεωρώ προσωπική επιτυχία είναι όταν βρίσκουν ένα ωραίο ψυχαγωγικό concept και είμαι από τα άτομα που έχουν στο μυαλό τους.

Διάβασε περισσότερα στο People, που κυκλοφορεί!

Read More

And More