Μαρία Μπεκατώρου: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές με το σύζυγό της μετά από 17 χρόνια σχέσης!

Η ρήση λέει ότι “Πίσω κάθε επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα”. Στην περίπτωση της Μαρίας Μπεκατώρου όμως και του Αντώνη Αλεβιζόπουλου φαίνεται ότι οι όροι έχουν αντιστραφεί. Ο Αντωνάκης της άλλωστε είναι ο άνθρωπος με τον οποίο η Μαρία πορεύεται εδώ και 17 χρόνια από τα οποία 9 ως παντρεμένοι. Παντρεύτηκαν το 2007 στον Άγιο Γεώργιο, στο Καβούρι, με κουμπάρο τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τη σύζυγό του Βένη. Ήταν ήδη μαζί 8 χρόνια. Ο αξιωματικός της Αεροπορίας που έκλεψε την καρδιά της φαινόταν από την αρχή ότι ήρθε για να μείνει και όντως μετά από 17 χρόνια είναι το στήριγμα της Μαρίας σε κάθε φάση της ζωής της, ειδικά τώρα που εκείνη έχει κάνει μεγάλα επαγγελματικά ανοίγματα στην τηλεόραση.

Ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος, αν και δεν συμπαθεί τόσο τα φώτα της δημοσιότητας, δεν λείπει ποτέ από το πλευρό της συζύγου του, σε κάθε της πρεμιέρα, στις εξόδους τους, στα events που πρέπει η Μαρία να παραστεί και αγόγγυστα στηρίζει την σύζυγό του. Και ο έρωτάς τους καλά κρατεί και ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας!


Το ζευγάρι απαθανατίστηκε πρόσφατα σε έξοδό του στο εστιατόριο Nikkei στο Κολωνάκι και κυριολεκτικά δεν είχαν μάτια παρά ο ένας για τον άλλον!


Η Μαρία πάντα χαμογελαστή αγκάλιαζε και φιλούσε τον σύζυγό της τρυφερά.


Το ζευγάρι έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη κοινή πορεία ζωής και περνούν καλά ό,τι κι αν κάνουν, όπου κι αν βρίσκονται!

Η σταθερότητα του χαρακτήρα του Αντώνη άλλωστε συμβάλλει στο να νιώθει ασφάλεια η σύντροφός του!


Και φυσικά, το αβίαστο χαμόγελο της Μαρίας και οι τρυφερές τους στιγμές δείχνουν ότι “εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος”!

Read More

And More