Μαρία Ολυμπία: Ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ για την κόρη του Παύλου και της Marie Chantal

Τα ταξίδια είναι η αδυναμία της και η κόρη του Παύλου και της Marie Chantal είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Ο λόγος για την 20χρονη Μαρία Ολυμπία που σπουδάζει στην Αμερική, αλλά αυτές τις μέρες βρέθηκε με αγαπημένα της πρόσωπα… στο Χονγκ Κονγκ.

Μετά το ταξίδι στις Μπαχάμες και τα Χριστούγεννα που πέρασε με όλη την οικογένεια στην εξοχική κατοικία στο Λονδίνο, η Marie Chantal επέστρεψε στη σχολή της και τις κοσμικές βόλτες με τους φίλους της. Τώρα όμως, η Μαρία Ολυμπία βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ, όπου είναι και η έδρα των επιχειρήσεων του παππού της (πατέρα της Marie Chantal) και απολαμβάνει τοπικές σπεσιαλιτέ.

“Πρώτη μέρα και αρχίσαμε το dumpling”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με το συγκεκριμένο κινέζικο πιάτο που μοιάζει λίγο με ένα είδος γεμιστού ζυμαρικού (όπως τα ραβιόλια).

Day one: Already turning into a dumpling

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiagreece (@olympiagreece) στις


Αξίζει να αναφέρουμε, πως το ταξίδι της κόρης του Παύλου στην Κίνα δεν έγινε τυχαία, μιας και εκεί βρίσκεται ο επιχειρηματίας μπαμπάς της Marie Chantal, Robert Warren Miller. Ο γνωστός επιχειρηματίας διαθέτει τα πιο εντυπωσιακά γραφεία στο Χονγκ Κονγκ και είναι ο συνιδρυτής των Duty Free. Μάλιστα, το 2015 εγκαινίασε και ένα από τα πιο μεγάλο duty free καταστήματα στο Χονγκ Κονγκ.

Οι βόλτες πριν φύγει για Χονγκ Κονγκ:

Stairway to nothing

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiagreece (@olympiagreece) στις

Read More

And More