Μαρία Σολωμού: Σέξι εμφάνιση στο θέατρο, στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη! [pics]

Σε μια από τις καλύτερες φάσεις τους φαίνεται πως είναι η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης. Το τελευταίο διάστημα όλο και αυξάνονται οι κοινές έξοδοί τους, διαψεύδοντας έτσι κατηγορηματικά τις φήμες ότι δεν είναι πια μαζί. Το όμορφο ζευγάρι επιλέγει συχνά κάποια θεατρική παράσταση, αφού τόσο η ηθοποιός όσο και ο τραγουδοποιός λατρεύουν το θέατρο!

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση “7 Χρόνια” σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Το θέατρο Αποθήκη κάνει αυτή τη σεζόν τη διαφορά με το ανέβασμα της συγκεκριμένης παράστασης, με μια εξαιρετική διανομή πρωταγωνιστών, ανάμεσα στους οποίους βλέπουμε τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, τον Γιώργο Χριστοδούλου, την Αλεξάνδρα Αϊδίνη, τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη.
Το ζευγάρι πήγε μαζί στην παράσταση και απόλαυσε τους ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ δεν παρέλειψε να ποζάρει και στον φωτογραφικό φακό του TLIFE. Η Μαρία Σολωμού, μάλιστα, έκανε μια ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση και παρά την χαμηλή θερμοκρασία φόρεσε ένα κοντό μαύρο σορτσάκι με μαύρες ψηλές μπότες, τα οποία αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια που διαθέτει η ηθοποιός.

Δες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Τέσσερις φίλοι και συνεργάτες έχουν δημιουργήσει μια εταιρία, ωστόσο η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει ένα σκάνδαλο υπεξαίρεσης και όλοι τους κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης 7 ετών. Η μόνη λύση που προκύπτει ομόφωνα είναι, κάποιος από τους τέσσερις, να πάρει μόνος του την ευθύνη, προστατεύοντας έτσι τους υπόλοιπους και την εταιρία. Ένας ανεξάρτητος μεσολαβητής θα τους βοηθήσει στη διαπραγμάτευση. Το οικονομικό αντίτιμο για την απώλεια της ελευθερίας θα το ορίσει αυτός, που θα βρεθεί στη φυλακή.

Read More

And More