Mariah Carey: Δεν θα πιστεύεις πόσα εκατομμύρια κοστίζει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της!

H Mariah Carey και ο δισεκατομμυριούχος James Packer αρραβωνιάστηκαν μετά από ένα ειδύλλιο-αστραπή που μετράει λιγότερο από έναν χρόνο. Αντιπρόσωπος της 46χρονης τραγουδίστριας επιβεβαίωσε χθες την είδηση για την Daily Mail Αustralia λέγοντας: «Ναι, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε απόψε στη Νέα Υόρκη»

Και όχι απλά αρραβωνιάστηκε. Το δαχτυλίδι έχει εκτιμώμενη αξία $ 7.5 εκατομμύρια δολάρια!!! Η μουσικός εμφανίστηκε με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό της την Πέμπτη, λίγο μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο 47χρονος δισεκατομμυριούχος -φυσικά- επιχειρηματίας.

Η Mariah δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, φτάνοντας στο πάρτι αρραβώνων τους στο Eleven Madison Park εκείνο το βράδυ με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της και ένα ακόμη μεγαλύτερο διαμάντι στο αριστερό της χέρι.

Ο Βρετανός εκτιμητής κοσμημάτων David Marshall είπε στο Mail on-line ότι “Μόνο η πέτρα που έχει κοπή σμαραγδιού, έχει την υψηλότερη διαβάθμιση χρώματος και είναι χωρίς ρωγμές θα μπορούσε να αξίζει 5 εκατομμύρια δολάρια”! Καταλαβαίνεις φίλη μου! Μεγάλος έρωτας!!!

Άντε και στα δικά μας κορίτσια!

Read More

And More