Mαριάννα Γουλανδρή – Φίλιππος Λαιμός: Λαμπερός γάμος και δεξίωση στο Λονδίνο! [pics,vid]

Σχεδόν 1,5 μήνα μετά τον μυστικό πολιτικό τους γάμο, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός, παντρεύτηκαν χθες με θρησκευτικό γάμο σε μια λαμπερή τελετή!

Η Μαριάννα ήταν μια πανέμορφη νύφη μέσα στο λευκό νυφικό της ενώ τα μαλλιά της επέλεξε μια σικ σινιόν με πέπλο! Νύφη και γαμπρός έλαμπαν από ευτυχία ανάμεσα στους καλεσμένους τους! Ένα χρόνο μετά την απόφασή τους να παντρευτούν με ένα μεγάλο πάρτυ στις Μαλδίβες τον αρραβώνα τους στις Σπέτσες και τον πολιτικό του γάμο στο Λονδίνο, το ερωτευμένο ζευγάρι ένωσε τη ζωή του και ενώπιον θεού και ανθρώπων.

Ο γάμος έγινε στο Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο και ήταν κάτι παραπάνω από παραμυθένιος με τους καλεσμένους να καμαρώνουν το υπέροχο ζευγάρι! Στο γάμο εκτός των άλλων παραβρέθηκε και ο Νικόλαος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η αδελφη του, βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας (δες πιο κάτω το βίντεο)


Η νύφη κυρία Λαιμού όπως γράφει η καρέκλα της έτοιμη να δεχθεί την περιποίηση της μακιγιέζ και του κομμωτή!


Στη γαμήλεια δεξίωση η πανέμορφη Μαριάννα φόρεσε μια ολόσωμη κεντητή φόρμα και άφησε τα μαλλιά της κάτω πιάνοντάς τα λίγο με ένα λουλούδι


#filipposandmarianna

A photo posted by Lawrence Van Hagen (@lawrencevh) on

#filipposandmarianna #BeautifulGreekWedding

A video posted by @juliedelibran on

Celebrating these 2 in London #filipposandmarianna #malaka

A photo posted by Olivier van Themsche (@je_themsche) on

Read More

And More