Μαριάννα Γουλανδρή – Φίλιππος Λαιμός: Μυστικός πολιτικός γάμος στο Λονδίνο!

Τον περασμένο Γενάρη πήραν την απόφαση να παντρευτούν και έκαναν ένα μεγάλο party στις Μαλδίβες, ακολούθησαν ο αρραβώνας τους στις Σπέτσες και το pre – wedding party στην Ίμπιζα και τώρα η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός παντρεύτηκαν μυστικά στο δημαρχείο του Λονδίνου.

Αν και αρχικά τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να ετοιμάζει το γάμο του μέσα στο 2017, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα παραμυθένιο πολιτικό γάμο, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

To the master of hair @michaelnyumba for always making the special moments in my life even better #Nyumba #MariannaG

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marianna Goulandris (@mariannagofficial) στις


Ιδιαίτερα χαρούμενη η νύφη βρέθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα σαλόνια ομορφιάς στο Λονδίνο στο Nyumba salon και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Michael Charalambous επιλέγοντας να έχει κυματιστά τα μαλλιά της στο γάμο, που έγινε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη (και κόρη της Χριστίνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή) ανέβασε μια φωτογραφία από την προετοιμασία της στο Instagram και οι ευχές από τους φίλους της δεν είχαν τέλος.


Το ζευγάρι είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί, ζει ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο και λατρεύει πολύ τα ταξίδια, αλλά και τις κοινές εξόδους.

Δες καρέ καρέ την προετοιμασία της νύφης:


Read More

And More