Μαριάννα Γουλανδρή: O έρωτας με τον Φίλιππο Λαιμό και τα τρυφερά λόγια που ανταλλάσσουν στα social media!

Η Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή κι εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, κυριολεχτικά τα έχει όλα στη ζωή της και ζει το απόλυτο όνειρο. Αφού κατάφερε να καταξιωθεί στον χώρο της μόδας σχεδιάζοντας τα δικά της μαγιό και κοσμήματα και να κάνει αργά και σταθερά τα πρώτα της βήματα, τον τελευταίο χρόνο απολαμβάνει και την σχέση της με τον Φίλιππο Λαιμό, γιο του Νίκου Σ. Λαιμού. Αυτό θα πει εφοπλιστικός έρωτας!

H Μαριάννα και ο Φίλιππος ζουν τον έρωτα τους ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο και η ευτυχία τους δεν κρύβεται με τίποτα. Πολλά είναι και τα ταξίδια που κάνουν μαζί φυσικά… Αν και γνωρίζονταν εδώ και πολλά χρόνια, κατέληξαν να είναι μαζί κι όπως ομολογούν οι ίδιοι στα social medi, έχουν βρει την απόλυτη ευτυχία ο ένας στα μάτια του άλλου.

Το όμορφο ζευγάρι δεν διστάζει να δημοσιοποιεί κάποιες από τις στιγμές του στο διαδίκτυο και τα σχόλια των φίλων του να παίρνουν φωτιά. Και μεταξύ τους όμως ανταλάσσουν τρυφερές κουβένετες.

Η Μαριάννα μπορεί να κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο-η κατοικία της οικογένειας στο Mayfair καταλαμβάνει ένα ολόκληρο τετράγωνο, αλλά επισκέπτεται όμως κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα για διακοπές μαζί με τους γονείς της και πλέον και με τον σύντροφό της!

Δες στα σχόλια τα τρυφερά λόγια που ανταλλάζουν…

Read More

And More