Μαριάννα Λάτση: Με την Έλλη Στάη στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Πάρι Κασιδόκωστα! [pics]

Επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα -και συγκεκριμένα σε κινηματογράφο στα βόρεια προάστια- έκανε η νέα ταινία του Robert Pattinson, «Good Time», με τον Πάρι Κασιδόκωστα και την εταιρεία Hercules Film Fund να βρίσκονται ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα των παραγωγών μαζί με τους Τέρυ Ντούγκας και Jean Luc De Fanti της Rhea Films. Ο Πάρις Κασιδόκωστας για μια ακόμη φορά έκανε τη διαφορά και συνεργάστηκε με τον Χολιγουντιανό σταρ Robert Pattinson, σε μια ταινία με καταιγιστική δράση.

Η πρώτη επίσημη προβολή του Good Time στο αθηναϊκό κοινό έγινε το βράδυ της Τετάρτης και στο πλευρό του Πάρι Κασιδόκωστα βρέθηκαν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν και η μητέρα του Μαριάννα Λάτση που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Αλλά και η καλή της φίλη και γνωστή δημοσιογράφος Έλλη Στάη.

Την ίδια στιγμή, ο κινηματογράφος γέμισε και από κόσμο που ήθελε να δει από κοντά τον πρωταγωνιστή Robert Pattinson, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη χώρα μας.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Στην ταινία ο Robert Pattinson υποδύεται τον Connie, ο οποίος κάνει μια απέλπιδα απόπειρα να βγάλει τον αδελφό του από την φυλακή, ύστερα από μια αποτυχημένη ληστεία. Για να το καταφέρει αναγκάζεται να αναμειχθεί με τον υπόκοσμο και σε ένα βράδυ γεμάτο αδρεναλίνη βρίσκει τον εαυτό του μπλεγμένο σε μια διαδρομή χάους και βίας, με τον χρόνο να τον πιέζει και με τις ζωές και των δύο να κρέμονται από μια κλωστή.

Η ταινία «Good Time» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Feelgood Entertainment!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More