Μαριάννα Τουμασάτου: Με τον σύζυγό της σε συναυλία αλληλεγγύης! Φωτογραφίες

Την πιο ευαίσθητη πλευρά της έδειξε για μαι ακόμη φορά η Μαριάννα Τουμασάτου και φυσικά είχε κοντά της τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου και πολλούς φίλους. Η γνωστή ηθοποιός που δραστηριοποιείται για την ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής ”Τζένη Καρέζη” βρέθηκε στην “Τεχνόπολις” στο Γκάζι και έβαλε το δικό της λιθαράκι στη μεγάλη συναυλία που έγινε εκεί.

/

Μαριάννα Τουμασάτου και Ελισάβετ Μουτάφη
Η Πέγκυ Ζήνα, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Ελένη Δήμου, η Λένα Αλκαίου, η Ηρώ, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Δημήτρης Κοργιαλάς… ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα ξεχωριστό live (δες εδώ φωτογραφίες) με συντονίστρια της βραδιάς την Μαριάννα Τουμασάτου.
Ιδιαίτερα συγκινημένη, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη δράση της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής, που απειλείται με λουκέτο και αναφέρθηκε στο έργο και την προσπάθεια που γίνεται.
Λίγες μέρες νωρίτερα, μάλιστα, την είδαμε και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live να μοιράζεται με τους τηλεθεατές, όλα όσα έχει ζήσει το τελευταίο διάστημα που ενισχύει τον συγκεκριμένο φορέα.
Δες το video από την εκπομπή:

Δες φωτογραφίες:

Μαριάννα Τουμασάτου, Πέγκυ Ζήνα, Αλέξανδρος Σταύρου
/

Μαριάννα Τουμασάτου, Παναγιώτης Πετράκης, Ελένη Δήμου, Ηρώ
/

Μαριάννα Τουμασάτου
/

Read More

And More