Μαριάννα Τουμασάτου: Τρυφερά τετ α τετ με τον Αλέξανδρο Σταύρου μετά την πρεμιέρα της!

Λίγο πριν το τέλος (για τη φετινή σεζόν) των Συμμαθητών, η Μαριάννα Τουμασάτου μαζί με τον Μάριο Αθανασίου και ένα καστ πολλών ταλαντούχων ηθοποιών έκανε επίσημη πρεμιέρα με την παράσταση “ένα εξοχικό παρακαλώ” στο θέατρο Αθηνά. Και φυσικά από το πλευρό της δεν έλειψε και ο σύζυγός της.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι πάντα στο πλευρό της σε όλα και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Έτσι και αυτήν τη φορά ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα. Διακριτικός και χαμηλών τόνων πάντα, ο γνωστός ηθοποιός συνάντησε την καλή του μετά το τέλος της παράστασης και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά. Εκεί τους πετύχαμε και σε πολύ τρυφερά τετ α τετ…

Όσο για την υπόθεση της παράστασης που πρωταγωνιστεί η Μαριάννα;

“Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι. Ποιος θα πάρει αυτό που θέλει, ποιος θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιος θα φύγει με τα λεφτά, ποιος με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα;”.

Read More

And More