Μαριάντα Πιερίδη: Αυτό είναι το άλμπουμ του γάμου της!

Στις αρχές του χρόνου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και τώρα είναι στα καλύτερά τους. Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη και τον αγαπημένο της Δημήτρη Κατριβέση που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Δημήτρη, στο Λόφο Φιλοπάππου. Την τραγουδίστρια συνόδευσε στην εκκλησία ο μπαμπάς της και ο γιος της, Νικολας και φυσικά έλαμπε στο υπέροχο νυφικό της φόρεμα.

Ακολούθησε το ταξίδι του μέλιτος του ζευγαριού στην Ισπανία και τώρα τρεις μήνες μετά το γάμο τους, οι δυο τους ζουν love and married. Μάλιστα στα χέρια του ζευγαριού ήρθε και το άλμπουμ από το μυστήριο και το γαμήλιο πάρτι και η Μαριάντα είναι ενθουσιασμένη.

«Επειδή τα άλμπουμ του γάμου μένουν για πάντα κλεισμένα σε ένα ντουλάπι ή κάποιο συρτάρι ξεχασμένα και τα ανοίγουμε μόνο σε κάποια μάζωξη ή στα γεράματα για να θυμηθούμε τα παλιά, αποφάσισα λοιπόν να το ανεβάσω εδώ και να το μοιραστώ μαζί σας… Παρεμπιπτόντως δεν είχα δώσει την παραμικρή οδηγία στον φωτογράφο μας για το πως θέλω να είναι, παρ’ όλ’ αυτά δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, είναι απλά τέλειο!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More