Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Σήμερα ο γάμος τους! Όλες οι λεπτομέρειες

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σήμερα στον Άγιο Δημήτρη στο Λόφο Φιλοπάππου. Στο πλευρό τους θα έχουν όλα τα αγημένα τους πρόσωπα και τις προετοιμασίες τις ανέλαβε εξ ολοκλήρου η μέλλουσα νύφη. Είναι άλλωστε μια διαδικασία που απόλαυσε ιδιαίτερα, όπως είπε και η ίδια στο TLIFE, και έχει φροντίσει κάθε κομμάτι να έχει τη σφραγίδα της αλλά και την αποδοχή του συντρόφου της.



ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να δεις όλα όσα είπε στο TLIFE η Μαριάντα Πιερίδη για το γάμο της

Η Μαριάντα και ο Δημήτρης θα δημιουργήσουν την σπουδαιότερη συνταγή και θα γράψουν το ομορφότερο τραγούδι, ο ένας για τον άλλο”, σημειώνουν στο προσκλητήριο του γάμου τους και φυσικά μετά την τελετή θα ακολουθήσει γαμήλιο party σε ένα από τα αγαπημένα τους στέκια στην Πλάκα.

Κουμπάρα τους θα είναι η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Ντίνα Νικολάου. Το νυφικό μακιγιάζ θα επιμεληθεί η Λεάννα Μάρκογλου ενώ το φόρεμα που επέλεξε η Μαριάντα Πιερίδη για μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της είναι εμπνευσμένο από την ίδια.

“Το είχα στο μυαλό μου και απευθύνθηκα σε μία φίλη σχεδιάστρια που είναι κι εκείνη σε μία πολύ καλή και ήρεμη φάση στη ζωή της. Γιατί, της είπα, δεν θέλω τίποτα που να μου προκαλεί άγχος αυτή την περίοδο. Της είπα τι έχω στο μυαλό μου και μου απάντησε “έλα να το κάνουμε παρέα”.Οπότε μπήκαμε μαζί στη διαδικασία του στησίματος και του σχεδίου. Της είπα πώς ακριβώς ήθελα να γίνει και με τι ύφασμα και από εκεί και πέρα ανέλαβε εκείνη”, αποκάλυψε η Μαριάντα στο TLIFE.

Σε αγαπημένη της φίλη απευθύνθηκε όμως και για την γαμήλια τούρτα την οποία σου παρουσιάσαμε στο TLIFE. Δες εδώ!

Read More

And More