Μαριάντα Πιερίδη: Ετοίμασε τον γιο της για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή και συγκινήθηκε! Φωτογραφία

Ο γιος της είναι η ζωή της! Δεν το έχει πει λίγες φορές, αλλά το δείχνει καθημερινά! Η Μαριάντα Πιερίδη μας έδειξε τις πρόβες που έκανε με τον πρίγκιπά της, για την κυριακάτικη παράσταση του σχολείου κι έδειξε την συγκίνησή της!

“Έτοιμο το αστεράκι μου για την παράσταση του σχολείου μας την Κυριακή !!!!! Οχιιιιιιι…. Δεν κλαιιιιιιιωωωωω….. Κάτι εχει μπει στο μάτι μουυυυυυυυ…..!!!!!!”, έγραψε η ευτυχισμένη μαμά.

Η αγάπη της για τα παιδιά άλλωστε είναι μεγάλη!

ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ…. [heartpulse] Ο μήνας Δεκέμβριος είναι κατ’ εξοχήν ο μήνας όπου ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει είτε υλικά είτε ψυχικά σε κάποιον συνάνθρωπό του. Με αφορμή λοιπόν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, από την Δευτέρα 7/12/2015 έως και την Πέμπτη 18/12/2015 συλλέγουμε τρόφιμα (συσκευασμένα προϊόντα, ξηρή τροφή) και άλλα είδη ανάγκης (χαρτικά, απορρυπαντικά, παιδικά σαμπουάν κ.τ.λ.) τα οποία θα προσφέρουμε στον κοινωνικό φορέα «Παιδόπολη – Αγ. Ανδρέας» στον Άλιμο. Παρακαλούμε όσοι από εσάς επιθυμείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μας αυτή, να μας αποστείλετε σε μία τσάντα τη δική σας προσφορά τις προαναφερθείσες ημερομηνίες. Διευθυνση: Περικλεους 12 & Ρηγοπούλου Τκ 174 56 Τηλ: 210 9916957 Παιδικος σταθμος: “μια φορα κι εναν καιρο” Μαριαντα Πιερίδη

Read More

And More