Μαριάντα Πιερίδη: Οι τελευταίες προετοιμασίες πριν το γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση [pics]

H Μαριάντα Πιερίδη θα βάλει σήμερα το τρίτο στεφάνι. Η όμορφη τραγουδίστρια μετράει αντίστροφά μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και σεφ, Δημήτρη Κατριβέση, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

Στο πλευρό τους θα έχουν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις προετοιμασίες τις έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η μέλλουσα νύφη. Είναι άλλωστε μια διαδικασία που απολαμβάνει και έχει φροντίσει κάθε κομμάτι να έχει τη σφραγίδα της αλλά και την αποδοχή του συντρόφου της.

Η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο instagram δείχνοντας στους θαυμαστές της τις γλυκιές λιχουδιές που πρωταγωνιστούν σε αυτή τη μεγάλη μέρα.

Τα αγαπημένα μας @freshpatisserie με τις πιο fresh δημιουργίες τους στο πλευρό μας, την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας…!!! #thankyousomuch #sotasty #sofresh #myweddingday

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MariadaPieridi (@mariadapieridi) στις

Στην επόμενη φωτογραφία μας δείχνει την αγαπημένη της κοριτσοπαρέα που βρίσκονται στο πλευρό της για την προετοιμασία της νύφης.

Εδώ με τις κολλητούλες μου!!! Almost there… @leanna_markoglou @marcellla_s @markellav @xristinasiamandoura

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MariadaPieridi (@mariadapieridi) στις

Η Μαριάντα έχει βρει στο πρόσωπο του αγαπημένου τους την ευτυχία και παρόλο που έχει ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό της δεν φοβήθηκε να πει ξανά το “ναι”. Ο Δημήτρης άλλωστε έχει αποδειχθεί και πολύ καλός με τον γιο της Νικόλα. Η ίδια έχει δηλώσει βέβαια ότι θα ήθελε να χαρίσει στον γνωστό σεφ ένα ακόμα παιδί.

Read More

And More