Μαριάντα Πιερίδη: Στην παιδική χαρά με τον γιο και τους γονείς της! [pics]

Ο γιος της είναι η μεγάλη της αδυναμία και αυτό φαίνεται. Ο μικρός Νικόλας που είναι πια 2,5 χρόνων είναι ο πρωταγωνιστής στο σπίτι της Μαριάντας Πιερίδη και όχι άδικα. Ο μοναχογιός της τραγουδίστριας είναι πολύ δεμένος και με τον σύντροφό της Δημήτρη Κατριβέση και μάλιστα έχει κάνει τα πρώτα του βήματα ως μικρός σεφ.

Η αλήθεια είναι πως όλη η οικογένεια έχει ξετρελαθεί μαζί του και η Μαριάντα Πιερίδη περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με το αγόρι της, κάνοντας δημιουργικές δραστηριότητες και πολλές πολλές βόλτες. Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” στην παιδική χαρά με τον Νικόλα της. Μαζί τους φυσικά και οι γονείς της Μαριάντας που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του εγγονού τους.

Η όμορφη τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, και παρόλο που στο παρελθόν οι γιατροί της είχαν δώσει ελάχιστες πιθανότητες να μείνει έγκυος, εκείνη τα κατάφερε και πλέον θέλει να γίνει και για δεύτερη φορά μανούλα. Πρόσφατα δήλωσε πως είναι έτοιμη ν’ αποκτήσει ακόμα ένα παιδί με το σύντροφό της και με τον προσωπικό της γιατρό να βρίσκεται δίπλα της σε αυτήν την επιθυμία.

Δες φωτογραφίες:



Read More

And More