Μαριάντα Πιερίδη: Βόλτες με τη μηχανή στην Γλυφάδα με τον σύζυγό της! [pics]

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι από τα ζευγάρια που έχουν αποδείξει περίτρανα πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα! Ο καταξιωμένος σεφ και η αγαπημένη τραγουδίστρια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Ιανουάριο και σε λίγο καιρό θα γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο.

Ο Δημήτρης είναι πια δεύτερος μπαμπάς για τον γιο της, Νικόλα και όλοι μαζί είναι μια όμορφη οικογένεια. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του έγγαμου βίου τους.

Έτσι, απόλαυσαν και το κοινό τους ταξίδι στην Λίμα του Περού, όπου το ζευγάρι βίωσε μια μοναδική εμπειρία, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες και γεύσεις που δεν είχε ξαναδοκιμάσει! Η Μαριάντα και ο Δημήτρης, όμως, επέστρεψαν στην Ελλάδα και στην καθημερινότητά τους και φυσικά στον αγαπημένο τους Νικόλα. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια, δεδομένης της τεράστιας αδυναμίας που έχει στον γιο της, πριν μερικές μέρες “χτύπησε” νέο τατουάζ, αφιερωμένο μόνο σε εκείνον. (Δες εδώ το τατουάζ)
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια από τις βόλτες τους στην Γλυφάδα. Ο Δημήτρης Κατριβέσης ήταν στο πλευρό της Μαριάντα Πιερίδη στα ψώνια της, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στη μηχανή και έφυγαν μαζί. Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν δίστασαν να κάνουν και γκριμάτσες στους paparazzi, όταν τους κατάλαβαν!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Κράτα το

Read More

And More