Μαριάντα Πιερίδη: Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, πριν φύγει με τον σύντροφό της για Ισπανία!

Ο έρωτας καλά κρατεί για την Μαριάντα Πιερίδη και τον αγαπημένο της Δημήτρη Κατριβέση. Το ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι και δηλώνει full in love. Οι δυο τους μάλιστα, οργανώνουν και ρομαντικό ταξίδι στην Ισπανία.
Το love story της γνωστής τραγουδίστριας και του σεφ μετρά λιγότερο από ένα χρόνο και ξεκίνησε λίγο μετά το χωρισμό της Μαριάντας με τον πατέρα του γιου της. Εκείνη μόνη βρέθηκε στη Μύκονο (για επαγγελματικούς λόγους) και εκεί βρήκε το άλλο της μισό. Ο Δημήτρης την έκανε να χαμογελάσει ξανά και ο έρωτας δεν άργησε να χτυπήσει την πόρτα τους.

Τώρα οι δυο τους βρίσκονται μαζί στην Αθήνα και ήδη ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στην Ισπανία. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE Τους συνάντησε σε χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας – στην Ερμού – και οι δυο τους απολάμβαναν την όμορφη μέρα.
Ενώ, αναφερόμενη στο ταξίδι της, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με ισπανικό φαγητό και έγραψε: “Tapeando con mi amor…. Μάθημα ισπανικών κ ισπανικής κουζίνας, για το ταξίδι που έρχεται”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More