Marie Chantal: Τα κοινά γενέθλια με τον γιο της Οδυσσέα και η ημέρα της βάπτισής του 12 χρόνια πριν!

Όπως έκανε γνωστό χθες, μέσα από τα social media, η Μarie Chantal, είχε γενέθλια την ίδια ημέρα με το τέταρτο παιδί της της, Οδυσσέα – Κίμωνα, ο οποίος γεννήθηκε στο Λονδίνο, στις 17 Σεπτεμβρίου 2004. Το μυστήριο έλαβε χώρα στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στον Καρέα Αττικής, στις 18 Ιουνίου και ώρα 11 π.μ. αν και το Instagram της οικογένειας, φαίνεται πως έκανε λάθος και λέει πως η επέτειος της βάπτισης ήταν χθες.

Today is also the anniversary of His Royal Highnesses Prince Odysseas Kimon of Greece and Denmark, the fourth child of The Crown Prince and Princess of Greece! The happiest of birthdays!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hellenic Royal Family! (@royal_greece) στις

Ανάδοχοι ήταν, ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Μέττε-Μάριτ της Νορβηγίας, η πριγκίπισσα Όλγα, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα Σαϊν-Βίτγκενσταϊν, ο κ. Νάσος Θανόπουλος, ο κ. Αρκί Μπισόν και ο κ. Κρις Τόμσεν.

Ωστόσο η οικογένεια αυτές τις μέρες, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και χθες γιόρτασε τα γενέθλια της μαμάς και του Οδυσσέα σε γνωστό εστιατόριο. H Marie Chantal ανέβασε κι άλλη φωτογραφία από την χθεσινή τους βόλτα.

Out and about NYC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) στις

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More