Μαριέττα Χρουσαλά: Έτσι “αποχαιρέτησε” το Μιλάνο! [pic]

Πιστή στις αγαπημένες της συνήθειες αλλά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις παραμένει η Μαριέττα Χρουσαλά. Η σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, μπορεί να βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν σταματά να ταξιδεύει και φυσικά, δεν έλειψε -για μια ακόμη χρονιά- από την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο.

Η Μαριέττα κάθε χρόνο, δίνει το “παρών” στο μεγάλο fashion event στην μητρόπολη της μόδας και φέτος βρέθηκε εκεί για να προωθήσει τη συλλογή του 2018 με τα σανδάλια της, τα Marietta’s Fantasy, τα οποία και φέρουν την υπογραφή της. Η εγκυμονούσα σχεδιάστρια μάλιστα, ανέβασε και Instagram Stories, στον προσωπικό της λογαριασμό από τις βόλτες που κάνει στην πλατεία Duomo στο Μιλάνο.

Εκεί συναντήθηκε με φίλους και συνεργάτες και εντυπωσιάστηκε από τις νέες τάσεις στη μόδα και τις δουλειές των άλλων σχεδιαστών και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram.

Fashionaddict squad #makrisofficial #mariettasfantasy #fashionaddict #fashionlover #itgirls #bloglover #mikam #shoefair #exhibition #fieramilano

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Makri (@fays2fay) στις

Ενώ, λίγο πριν επιστρέψει στη βάση της, η όμορφη Μαριέττα έκανε μια τελευταία βόλτα στο κέντρο του Μιλάνο και στην ιστορική στοά των μαγαζιών “Galleria Vittorio Emanuele” και “αποχαιρέτησε” το Μιλάνο γράφοντας στο προφίλ της “Μέχρι την επόμενη φορά”.

Until next time#bye Milan#amazing#trip#shoes#addict#loveit#mariettasfantasy#Milan#duomo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala) στις

Read More

And More