Μαριέττα Χρουσαλά: Η συνάντηση με τον κολλητό της στην Αμερική!

Η ζωή στην Αμερική περνά πολύ όμορφα για την Μαριέττα Χρουσαλά. που φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πια στα νέα δεδομένα. Η πρώην παρουσιάστρια και νυν σχεδιάστρια εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται με την οικογένειά της στην Αμερική και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.
Εκτός από τις βόλτες και τις εκδρομές που κάνει όμως, με την οικογένεια, η όμορφη Μαριέττα συνάντησε στο Λος Άντζελες και έναν πολύ καλό της φίλο. Ο λόγος για τον make up artist Δημήτρη Γιαννέτο, που το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στο εξωτερικό.
Οι δυο τους βρέθηκαν για ποτό στο Chateau Marmont και ο Δημήτρης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία τους γράφοντας χαρακτηριστικά: “Τόσο χαρούμενος που συνάντησα την κολλητή μου φίλη Μαριέττα Χρουσαλά, που είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ. Σε αγαπώ τόσο πολύ και νιώθω ευλογημένος που σε έχω στη ζωή μου”.

I’m sooooo HAPPY seen my best friend @mariettachrousala who is one of the reasons I’m in LALALAND ! I love u so Much! blessed to have u in my life

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitris Giannetos (@giannetos) στις

Read More

And More