Μαριέττα Χρουσαλά – Μαρία Μενούνος: Με τους άντρες τους σε αγώνα NBA!

Η όμορφη ζωή στην Αμερική συνεχίζεται για την Μαριέττα Χρουσαλά. Η πρώην παρουσιάστρια και νυν σχεδιάστρια μετακόμισε εδώ κι ενάμιση χρόνο σχεδόν με όλη την οικογένεια στις ΗΠΑ και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Βλέπεις η πατρίδα της της λείπει, αν και στο εξωτερικό περνά εξίσου δημιουργικά.

Το τελευταίο διάστημα πάντως, έχει γνωρίσει πολύ όμορφα μέρη και έχει εντυπωσιαστεί με τους διαφορετικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Και σε όλα αυτά βέβαια, είναι με τα δυο μικρά της αγγελούδια… την Μάργκω και τον Σπύρο, αλλά και τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα.

Μετά τις βόλτες στα αξιοθέατα, τα μουσεία και τα πάρκα, τις ολιγοήμερες εξορμήσεις με φίλους και τα εντυπωσιακά κτίρια που έχουν μια θέα που κόβει την ανάσα, η όμορφη Μαριέττα πηγαίνει και NBA! Δεν είναι η πρώτη φορά που πήγε σε αγώνα μπάσκετ στην Αμερική αλλά στον τελευταίο εκτός από τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, την συντρόφευαν και η αγαπημένη της φίλη και κουμπάρα Μαρία Μενούνος με τον μέλλοντα σύζυγό της Keven Undergaro.

Such a fun night! Love you guys!:) watch my Instagram story to see what I did when someone offered me a lakers hat!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις

Cravings @mariamenounos #friends#family#losangeles#lakers#goldenstatewarriors #staplescenter #loveit#amazing#happy #NBA

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marietta (@mariettachrousala) στις

Read More

And More