Μαριέττα Χρουσαλά: Στο Μιλάνο για δουλειά, στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, καθώς όχι μόνο διανύει την τρίτη της εγκυμοσύνη, αλλά οι επαγγελματικές της δραστηριότητες πάνε από το καλό στο καλύτερο! Η σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, μάλιστα, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, η οποία ξεκίνησε χθες, για επαγγελματικούς λόγους!

Η Μαριέττα βρέθηκε στην μητρόπολη της μόδας, καθώς θα συμμετέχει στο μεγάλο fashion event της ιταλικής πόλης, ώστε να προωθήσει τη συλλογή του 2018 με τα σανδάλια της, τα Marietta’s Fantasy, τα οποία και φέρουν την υπογραφή της.
Η εγκυμονούσα σχεδιάστρια ανεβάζει συνέχεια Instagram Stories, στον προσωπικό της λογαριασμό από τις βόλτες που κάνει στην πλατεία Duomo Di Milano. Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της, η οποία έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.
Μάλιστα, η οικογένεια Χρουσαλά – Πατίτσα είχε περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Ιταλία και, συγκεκριμένα στην Ιταλική Ριβιέρα, όπως στο Cinque Terre, Portofino και San Fruttuoso! Μετά τις χαλαρές στιγμές που πέρασαν εκεί, επέστρεψαν για λίγο στην Ελλάδα και ξανά στην Ιταλία. Μπορεί η Μαριέττα Χρουσαλά να διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά νιώθει πιο δραστήρια και αισιόδοξη από ποτέ!

That ray of light#loveit#only#greece#amazing#relaxing#not????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala) στις

Read More

And More