Μαριέττα Χρουσαλά: Το φόρεμα που διάλεξε για να βαφτίση την κόρης της Καλομοίρας! [pic]

Η μεγάλη ώρα έφθασε για το baby bloom της Καλοιμοίρας – Αναστασίας. Η βάφτιση της μικρής κόρης της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη θα γίνει στην Ελλάδα με νονά την Μαριέττα Χρουσαλά και νονό τον Δημήτρη Γιαννέτο και ήδη ξεκίνησαν οι ετοιμασίες. Ενθουσιασμένη η Μαριέττα Χρουσαλά δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που θα γίνει…νονά!

Σήμερα, μάλιστα, η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε στο ατελιέ της καλής της φίλης Σήλιας Κριθαριώτη και δοκίμασε το φόρεμα που επέλεξε για τα βαφτίσια. “Δεν μπορώ να περιμένω για το νέο μου φόρεμα”, έγραψε η Μαριέττα στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με την μπεζ δαντελένια δημιουργία της Σήλιας που θα φορέσει στα βαφτίσια.

Η βάφτιση της μπέμπας θα γίνει στις αρχές του Αυγούστου στην Αθήνα με νονούς φυσικά τους δυο καλούς φίλους της τραγουδίστριας που λατρεύουν την μικρή της – η οποία είναι ήδη ενός χρόνου. Όπως είχε αναφέρει και σε δημοσίευμα του Secret η Σάσα Σταμάτη, μετά τα βαφτίσια της μπέμπας θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτυ στο Island.

Δες κι εσύ:

I can’t wait for my new dress @celiakritharioti #fitting#nona#happy#loveit#amazing @itskalomira #hautecouture#celiakritharioti #dress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala) στις

Read More

And More