Μαριέττα Χρουσαλά: Συνεχίζει τις βόλτες της στην Νέα Υόρκη! [pic]

Εδώ και αρκετούς μήνες η Μαριέττα Χρουσαλά έχει ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Νέα Υόρκη. Έτσι, λοιπόν, οι τέσσερις τους, μαζί με τα δύο της παιδιά, μένουν στην μαγευτική πόλη κι εκείνη δεν χορταίνει να απολαμβάνει τις βόλτες στα πάρκα, να πηγαίνει σε πάρτυ ή να παρακολουθεί με τον Λέοντα Πατίτσα αγώνες μπάσκετ.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, βρέθηκε στο Central Park και φρόντισε να ανεβάσει μια photo για να μοιραστεί μαζί μας το υπέροχο τοπίο!


Η Μαριέττα Χρουσαλά πόζαρε χαμογελαστή δίχνοντάς μας το μαγευτικό πάρκο της Νέας Υόρκης. Η ίδια φορούσε total black σύνολο, μαύρο μπουφάν ενώ τα τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα με βαθιά χωρίστρα και δεν είχε ίχνος μακιγιάζ. Η ίδια φαίνεται να επισκέφτηκε το μέρος με φίλους της και απόλαυσε την ζεστή και ηλιόλουστη μέρα.

Βεβαίως, η Μαριέττα που έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα και τον αδερφό της φροντίζει να επισκέπτεται την Ελλάδα όσο πιο συχνά γίνεται προκειμένου να περνάει χρόνο μαζί τους. Λίγους μήνες πριν ο φακός των παπαράτσι την είχε “τσακώσει” να κάνει ψώνια με τη μητέρα της στη Γλυφάδα πριν επιστρέψει και πάλι στην Νέα Υόρκη.

Read More

And More