Μαρίνα Ασλάνογλου: Όρισε ημερομηνία για το γάμο της! Όλες οι λεπτομέρειες

Μπορεί η Μαρίνα Ασλάνογλου να δήλωνε πως δεν είναι στις προτεραιότητές της ακόμη ένας γάμος, έχοντας βγει από αυτόν με τον Κώστα Σπυρόπουλο, αλλά μετά την γνωριμία της με τον ποινικολόγο, Δημοσθένη Πέππα, είδε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Λίγους μήνες μετά την σχέση τους, εκείνη μετακόμισε στο σπίτι του στην Χάρητος από την Πολιτεία και δεμ άργησε να έρθει και η πρότααη γάμου. “Κατηφόριζαν την οδό Βουκουρεστίου, όταν ο Δήμος σταμάτησε ξαφνικά και κοιτάζοντάς τη στα μάτια τής πρόσφερε ένα μονόπετρο, ζητώντας της να γίνει η γυναίκα του. Εκείνη τον πήρε αγκαλιά, φιλήθηκαν με πάθος και γεμάτη συγκίνηση του είπε το ναι””, περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού για την όμορφη κίνηση του συντρόφου της που έγινε σε ανύποπτη στιγμή.

Από τότε δεν το αποχωρίζεται παρά μόνο για την παράσταση που πρωταγωνιστεί και έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο της. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στη Σκιάθο. Θα ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, με καλεσμένους επιχειρηματίες, δικηγόρους και φυσικά πολλούς καλλιτέχνες, φίλους της Μαρίνας.

Read More

And More