Μαρίνα Καλογήρου: Μετά τα δύσκολα, νέος έρωτας για την πρωταγωνίστρια του “Αν”!

Η Μαρίνα Καλογήρου είναι μια από τις πιο αξιόλογες ηθοποιούς της χώρας που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την ταινία “Αν” στο πλάι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Στο θέατρο έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες με πιο πρόσφατη την “Τελευταία Παράσταση” όπου υποδύονταν την Έλλη Λαμπέτη ενώ έχει παίξει και στην επίδαυρο.

Όμως, πέρα από τα επαγγελματικά, αυτή η περίοδος που διανύει είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους αφού βρήκε ξανά τον έρωτα στο πλάι του φωτογράφου, Νίκου Κουστένη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, όλα ξεκίνησαν πριν δύο μήνες όταν η όμορφη ηθοποιός είχε κανονίσει φωτογράφιση με γυναικείο περιοδικό. Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος λένε όλοι όσοι βρέθηκαν στην φωτογράφιση αυτή αλλά και όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι προσωπικά.

Φαίνεται πως η τύχη χαμογέλασε ξανά στην όμορφη ηθοποιό η οποία πέρυσι το καλοκαίρι έχασε ξαφνικά τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της!

Παράλληλα με την προσωπική της ευτυχία, η Μαρίνα Καλογήρου πετάει και επαγγελματικά αφού κλέβει την παράσταση στην ταινία του Λεονόρ Κορφινό, “Ring”, όπου πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης.

Read More

And More