Μαρίνα Πατούλη: “Δέχομαι τη σάτιρα, αλλά με ενόχλησε που χλεύασαν το παιδί μου και την πεθερά μου”

Η κριτική που δέχτηκε η οικογένειά της για το χρυσό σαλόνι, η σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα, η αντίδραση των μαθητών της και του γιου της… την έκαναν το πρόσωπο των ημερών. Η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πεύκης βρέθηκε στην εκπομπή “Όλα Πρώτη φορά”, έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη για… όλα!

“Εμείς ανοίξαμε το σπίτι μας σαν μια αγκαλιά για να πούμε χρόνια πολλά στον κόσμο και να μοιραστούμε την οικογενειακή θαλπωρή, αλλά αυτό παραποιήθηκε… Οι προεκτάσεις που πήρε ήταν δυσάρεστες γιατί χλευάστηκε ένα σεβαστό πρόσωπο όπως η πεθερά μου και το παιδί μου”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως οι αρνητικές αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες γιατί ο κόσμος περνάει δύσκολα.

Αυτό που την πείραξε, όμως και μετά το σατιρικό video των “Ράδιο Αρβύλα” ήταν το γεγονός ότι από τα σχόλια που ακολούθησαν ήρθε σε δύσκολη θέση το παιδί της: “Θεωρώ ότι η σάτιρα δεν έχει όρια. Εδώ όμως μένει ένα ερωτηματικό, γιατί πέρα από πολιτικοί ή επαγγελματίες είμαστε γονείς. Αυτό που με ενόχλησε ήταν όταν ήρθε την επόμενη ημέρα το παιδί μου και μου είπε ότι στο σχολείο με κοροϊδεύουν ότι οι γονείς σας έχουν γίνει ρεζίλι. Του εξηγήσαμε πώς έχουν τα πράγματα. Όταν διακωμωδείται ο πρωθυπουργός, είναι φυσικό να συμβαίνει και με εμάς”.

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη ως καθηγήτρια σε λύκειο της Πεύκης περιέγραψε, επίσης, πώς αντέδρασαν οι μαθητές την επόμενη ημέρα του video: “Την επόμενη ημέρα μετά το σκηνικό με τους Ράδιο Αρβύλα έμπαινα στο λύκειο Πεύκης με περίμενε το λινκ και ένοιωσα αμήχανα. Μπήκα στην τάξη και μίλησα στα παιδιά για ό,τι συνέβη. Μιλήσαμε για τα όρια της σάτιρας επειδή διδάσκω Αντιγόνη. Ένας μαθητής μου στο κινητό του έβαλε τη φωτογραφία από πολιτιστικό δρώμενο και ζήτησε και από άλλα παιδιά να κάνουν το ίδιο και αυτό ήταν ηθική δικαίωση”.

Read More

And More