Μαρίνα Πατούλη: Έκανε παρέλαση στην Αμερική με τον σύζυγό της! Φωτογραφίες

Στην Νέα Υόρκη βρέθηκε με τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο λόγος για την Μαρίνα Πατούλη που συνόδευσε τον δήμαρχο Αμαρουσίου στην Αμερική και συμμετείχε μαζί του στη συμβολική παρέλαση που έγινε (λίγο καθυστερημένα) για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Ο Γιώργος Πατούλης ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα λόγω της ιδιότητας του ως γιατρός και συμμετείχε με χαρά στην παρέλαση που έγινε στην αμερικανική μητρόπολη. Στο πλάι του, αν και ήταν με total black look και πιο minimal εμφάνιση, ξεχώρισε η σύζυγός του Μαρίνα (και δημοτική σύμβουλος) που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Δήμαρχο Νέας Υόρκης Bill de Blasio. Με τον τελευταίο μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία στο Facebook αναφέροντας: “Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Υόρκης Bill de Blasio για ζητήματα αυτοδιοίκησης είναι μία πρόκληση για να δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε αλλά και συγχρόνως να δυναμώσουμε τις φιλίες μας με την ομογένεια για μία νέα Ελλάδα!”.



Read More

And More