Μαρίνα Πατούλη: Non stop χορός στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Με όλη την οικογένεια στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Μαζί με την σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη και τον γιό τους υποδέχτηκε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια μοναδική συναυλία στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 στο Αμαλίειο.

Ο γνωστός ερμηνευτής επέστρεψε δυναμικά τραγουδώντας κομμάτια «σταθμούς» στην πορεία του, από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί») ,την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δεν Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες» κ.α.), μέχρι την εσωτερικότητα των: «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιόν να Πω», «Μέσα σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω».

Μαζί του, μια νέα ερμηνεύτρια , η Βίκυ Καρατζόγλου, που φαίνεται να γοητεύει το ελληνικό κοινό με το χαρακτηριστικό βελούδινο ηχόχρωμα της φωνής της.

Ωστόσο, για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις στη συναυλία έκλεψε η κα Πατούλη. Μετά τα μαθήματα χορού και τις φιγούρες σε γιορτή του Δήμου, η Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά και δεν σταμάτησε να λικνίζεται στο ρυθμό των τραγουδιών του Μιχάλη!

Read More

And More