Μαρίνα Πατούλη: Συνόδευσε τον σύζυγό της στην Αρχαία Ολυμπία και έκλεψε τις εντυπώσεις

Παρουσία του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας εκδήλωση για τη συμβολική υπογραφή της διακήρυξης της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Εκεί βρέθηκαν πολλά πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο και όχι μόνο, αλλά αυτή που ξεχώρισε ήτα φυσικά η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις καρέ καρέ την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Μαρίνα Πατούλη επιλέγοντας ένα μίνι φόρεμα με prints και ψηλοτάκουνες μπλε γόβες, συνόδευσε τον σύζυγό της στην Αρχαία Ολυμπία και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν μαζί, με τον δήμαρχο Αμαρουσίου να ανεβάζει τις φωτογραφίες στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Υπογράφοντας την εκεχειρία εκπροσωπώντας την αυτοδιοίκηση στην Αρχαία Ολυμπία”.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο δήμαρχος Αρχαίας Ολύμπιας, Ευθύμιος Κοτζιάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “σας υποδεχόμαστε σε αυτά τα ιερά χώματα που γέννησαν τα μεγάλα Ολυμπιακά ιδεώδη της ανθρωπότητας, τα οποία όλοι εμείς σήμερα οφείλουμε να τα υπηρετήσουμε και να τα μεταλαμπαδεύσουμε στους νεώτερους”.

Read More

And More