Μαρίνα Βερνίκου: Σπάνια έξοδος στο θέατρο με τα παιδιά της! [pics]

Ευτυχισμένη μανούλα είναι η Μαρίνα Βερνίκου και όχι άδικα. Η κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βερνίκου για περισσότερο από μια δεκαετία ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και χαίρεται την κάθε στιγμή. Το 2005 παντρεύτηκε στη Σίφνο τον έρωτα της ζωής της, Μίλτο Καμπουρίδη και 12 χρόνια μετά ζουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Η μεγάλη κόρη τους είναι η όμορφη Ντεμίλια που είναι 11 χρόνων, ακολουθεί ο 9χρονος Γιώργος και η μικρότερη της οικογένειας, η Αννέζια που σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 7 της χρόνια. Τα τρία παιδιά της οικογένειας, μάλιστα αγαπούν πολύ τη ζωγραφική και τις τέχνες και συχνά ακολουθούν την μαμά τους σε εξόδους στο έατρο και τον κινηματογράφο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE μάλιστα τους απαθανάτισε μαζί στο θέατρο Παλλάς και την πρεμιέρα της παράστασης του κολλητού φίλου της Μαρίνας Βερνίκου, Τάκη Ζαχαράτου. Πρόκειται για την παράσταση “Στον Καθρέφτη του Παλλάς” που αποτελεί ένα μεγάλο υπερθέαμα με την κυρία του τραγουδιού Μαρινέλλα νασυναντά τον μεγαλύτερο showman με τα χίλια πρόσωπα, τον Τάκη Ζαχαράτο, κάτω από την σκηνοθετική μπαγκέτα του Σταμάτη Φασουλή.

Τα κείμενα υπογράφει ο Γιάννης Ξανθούλης, τη μουσική της παράστασης γράφει και ενορχηστρώνει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τις χορογραφίες ετοιμάζει ο Δημήτρης Παπάζογλου, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη. Τη Μαρινέλλα και τον Ζαχαράτο πλαισιώνουν 12 νέα ταλαντούχα παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Read More

And More