Μάριος Παπαγεωργίου: Ατάραχος και αμετανόητος ο πιστολέρο του Εφετείου! Τι είπε για το όπλο του στην Tatiana Live

“Ήταν μια μεγάλη αδικία. Μας αδίκησαν. Υπάρχει ατιμωρησία”, ήταν τα λόγια του θείου (ξάδερφος της μητέρας) του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος σήμερα το πρωί πυροβόλησε στον αέρα, έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Όπως είπε στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon: “Δεν ήθελα να κάνω σε κανέναν κακό…. Είχα αφήσει έξω το όπλο. Είχα μία ξαδέρφη και της έδινα την τσάντα μου, η ξαδέρφη μου δεν ήξερε τι είχε μέσα, δεν γνώριζε κανείς τίποτα, μόνο εγώ”, προσθέτοντας πως το όπλο ήταν δικό του, αλλά δεν έχει άδεια.

Νωρίτερα, το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδιδε πως ο δράστης είπε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής: “Ήθελα να φοβίσω αυτούς που δολοφόνησαν τον Μάριο, ώστε να αποκαλύψουν, επιτέλους, πού τον έχουν θάψει. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πυροβόλησα στον αέρα”.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος δεν μπορεί να βρει το πτώμα του παιδιού «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια». Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, ο δράστης είπε ότι «αυτοί οι πυροβολισμοί ήταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νέα αναβολή της δίκης» αυτής της πολύκροτης υπόθεσης.

Δες το video:

Διάβασε όλο το χρονικό στο newsit.gr

Read More

And More