Μάρκος Σεφερλής: Επίσημη πρεμιέρα με την Έλενα και τους διάσημους φίλους του, στο πλευρό του!

Με τον Χάρη και την Έλενα Τσαβαλιά στις πρώτες θέσεις έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Περοκέ με την παράσταση “Χαμός στο Ίσωμα”, ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός επέστρεψε με την πολυβραβευμένη βρετανική κωμωδία “The play that goes wrong”που σπάει ταμεία και φέτος στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Βουδαπέστη και κέρδισε το κοινό!
Ανάμεσα στους θεατές όμως, βρέθηκαν και πολλοί φίλοι του ηθοποιοί. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Νέλλυ Γκίνη, ο Ντίνος Καρύδης, η Νίκη Παλληκαράκη και πολλοί ακόμη, έδωσαν το “παρών” και γέλασαν με την ψυχή τους στην πιο… ανατρεπτική κωμωδία της χρονιάς!

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Ο Επιθεωρητής Φρέντυ Κάρτερ (Μάρκος Σεφερλής) καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση με την βοή­θεια βέβαια των θεατών, οι οποίοι πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, αφού στο διάλειμμα θα τους συναντήσει στο φουαγιέ του θεάτρου και θα μιλήσει μαζί τους, προσπαθώντας να συλλέξει πληροφορίες και να πάρει γνώμες, που θα τον βοηθήσουν να βρει την άκρη του νήματος.

Μέχρι το τέλος η αγωνία χτυπάει κόκκινο, καθώς ένας αδίστακτος δολοφόνος παραμένει ασύλληπτος μέσα στην αίθουσα. Τέσσερις ύποπτοι, τέσσερα διαφορετικά φινάλε, το κοινό όμως έχει τον τελευταίο λόγο, αφού εκείνο ψηφίζει και αποφασίζει ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τον… «Φόνο στην έπαυλη Τζέιμσον».
Κι όλα αυτά συμβαίνουν στην πρεμιέρα της παράστασης του Ι.ΣΩΜ.Α., που για κακή του τύχη, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Πόμολα βγαίνουν, πόρτες ξηλώνονται, παράθυρα σπάνε, πατάρια πέφτουν και πολυέλαιοι εκρήγνυνται, μέχρι που γκρεμίζεται ολόκληρη η σκηνή!

Δες φωτογραφίες:

Ντίνος Καρύδης, Τρύφωνας Σαμαράς

Μάρκος Σεφερλής, Τόνια Φουσέκη, Μιχάλης Ζαμπίδης

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιάννης Καπετάνιος

Βάδίμηρος Κυριακίδης, Μάρκος Σεφερλής, Νίκη Παλληκαράκη, Κώστας Σόμμερ

Read More

And More