Μάχη με την κατάθλιψη για την Selena Gomez – Οι πρώτες εικόνες μέσα από την κλινική

Στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες της Selena Gomez μέσα από την κλινική αποκατάστασης που νοσηλεύεται. Η διάσημη τραγουδίστρια δίνει μάχη με την κατάθλιψη και εισήχθη εθελοντικά σε κέντρο αποκατάστασης, ζητώντας θεραπεία. Η 24χρονη τραγουδίστρια και πρώην κοπέλα του Justin Bieber, πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως αποχωρεί από τη βιομηχανία του θεάματος, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και τώρα η κατάστασή της φαίνεται πως είναι κρίσιμη.

Οι πρώτες μέρες στην κλινική μάλιστα, φαίνεται πως έχουν κυλήσει ομαλά και η Selena είναι ήδη πολύ καλά. Η νεαρή τραγουδίστρια μάλιστα, δεν χάνει το χαμόγελό της. Στις φωτογραφίες την βλέπουμε χαλαρή με casual εμφάνιση να κάνει τις βόλτες με τον καφέ στο χέρι στο προαύλιο και να δείχνει χαλαρή και ήρεμη απί τις κρίσεις πανικού…

Το πρόβλημα υγείας της Selena

Η Selena από το 2013 έχει διαγνωστεί με λύκο, ένα από τα σοβαρότερα αυτοάνοσα νοσήματα. Σε όσους πάσχουν από τη νόσο, τα αίτια της οποίας είναι άγνωστα, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος επιτίθενται στους υγιείς ιστούς οδηγώντας τους σε φλεγμονή και βλάβη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν επιπτώσεις, τόσο στο δέρμα, όσο και εσωτερικά, όπως για παράδειγμα στις αρθρώσεις και κάποια ζωτικά όργανα. Θεραπεία δεν υπάρχει, παρά μόνο τρόποι για να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά.

“Διαγνώστηκα με λύκο και χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες. Γι’ αυτό το λόγο τα σταμάτησα όλα, θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό. Δεν έχω άλλη επιλογή! Αισθάνομαι τον πόνο! Έχω χιλιάδες ερωτηματικά στο μυαλό μου, τα ξεπερνάω και προχωράω!”, είχε πει την πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, ο εφιάλτης επέστρεψε και η τραγουδίστρια αποφάσισε να εισαχθεί εθελοντικά στο κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού, το στρες και την κατάθλιψη -παρενέργειες από την φαρμακευτική αγωγή αλλά και την μάχη της με την ασθένεια του λύκου.

“Η Selena παλεύει με την ασθένειά της κι αυτό το διάλειμμα είναι απαραίτητο για να εστιάσει στην πνευματική της υγεία. Μπορεί να κάνει πολύ σκοτεινές σκέψεις” ανέφερε το δημοσίευμα του περιοδικού Us Weekly.

Read More

And More