Μεγάλη λαχτάρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Τράκαρε με το αυτοκίνητό της

Μια μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί του Σαββάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια βρισκόταν με το αυτοκίνητό της καθοδόν προς το στούντιο της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον Alpha, όταν ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα. Το περιστατικό συνέβη στις 8 το πρωί και λίγο αργότερα η Κωνσταντίνα βρέθηκε ταραγμένη στο πλατό της εκπομπής.

Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ξεκίνησε χωρίς εκείνη με τον Παύλο Σταματόπουλο να ενημερώνει τους τηλεθεατές για το περιστατικά: «Είχατε την τύχη και την ευχαρίστηση να πείτε καλημέρα σήμερα μαζί μας και βλέπετε κενή τη θέση της Κωνσταντίνας. Καταρχάς, δεν έχει γίνει κάτι μεγάλο, τρομερό και σοβαρό. Είχε ένα ατύχημα στο δρόμο, ένα τρακάρισμα. Θα μας τα πει η ίδια σε λίγο γιατί έχει φτάσει ήδη στο κανάλι. Λάβαμε ένα τηλεφώνημα πριν από λίγο, την ώρα που ερχόταν για να ετοιμαστεί τράκαρε εδώ κοντά. Εμείς θα ξεκινήσουμε κανονικά την εκπομπή».

Ένα τέταρτο μετά την έναρξη στο πλατό βρέθηκε η Κωνσταντίνα αρκετά ταραγμένη και όπως ανέφερε στις 08:00 το πρωί είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Ωστόσο, δεν θέλησε να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες: «Είμαι λίγο τρομαγμένη. Λογικό δεν είναι; «, είπε και συμπλήρωσε: «Χτύπησα λίγο αλλά όλα καλά. Θα πάω να κάνω μετά μερικές εξετάσεις να δω αν τα θυμάμαι όλα».

Αφού πέρασε πάντως το πρώτο σοκ, η Κωνσταντίνα ηρέμησε και ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram, ευχαριστώντας τους φίλους της για την αγάπη και το ενδιαφέρον τους…

Read More

And More