Μεγάλο καλοκαιρινό party με celebrities για τον Ant1! Φωτογραφίες

Με ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στα νότια προάστια έκλεισε την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε ο Ant1. Οι υπεύθυνοι του καναλιού οργάνωσαν το καθιερωμένο summer event, όπου βρέθηκαν ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές και πολλά στελέχη του σταθμού και διασκέδασαν πίνοντας τα coctail τους με φόντο τη θάλασσα.

Το ραντεβού δόθηκε στο Island και εκεί ήταν φυσικά και το TLIFE για να σου μεταφέρει το κλίμα, από μια βραδιά που τα είχε όλα. Μουσική, χορός, συζητήσεις για την επόμενη χρονιά και πολλοί celebrities γέμισαν το χώρο του event. Ανάμεσά τους η σέξι – με το μαύρο BSB φόρεμά της- Φαίη Σκορδά, η Δούκισσα Νομικού, η Μαίρη Συνατσάκη, η σέξυ Κατερίνα Στικούδη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Αποστολία Ζώη και πολλοί ακόμη από το Your Face Sounds Familiar, η Ιλένια Ουίλιαμς με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Ράνια Θρασκιά και άλλοι.


(Κατερίνα Παπουτσάκη με BSB φόρεμα)

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν και οι συντελεστές των δυο επιτυχημένων σειρών του καναλιού “Μπρούσκο” και “Δίδυμα φεγγάρια” που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο τηλεοπτικός Αχιλλέας πόζαρε με όλη την ομάδα και δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη φετινή χρονιά. Μαζί τους φυσικά και η Κοραλλία Καράντη με τον Νίκο Βερλέκη. Αλλά και τα κορίτσια του Ταμάμ…


Οι πρωταγωνιστές από το Μπρούσκο!


Τα κορίτσια του Ταμάμ

Ακόμη, στο party διασκέδασαν η Μαρί Κυριακού, ο Θοδωρής Κυριακού, ο Σταμάτης Φασουλής (που φέτος βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του YFSF), ο καλός συνεργάτης του Πρωινού Ant1 Σπύρος Σούλης και η Σάσα Σταμάτη…

Στη βαδιά τραγούδησαν οι Melisses και η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη που ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη με το Vrettos Vrettakos bodysuit της, με κρύσταλλα Swarovski.

Δες φωτογραφίες:

Δούκισσα Νομικού

Μαίρη Συνατσάκη με BSB, Ράνια Θρασκιά

Κατερίνα Στικούδη με φόρεμα Stelios Koudounaris

Φαίη Σκορδά με BSB

Μαριέλλα Σαββίδου

Νίκος Βερλέκης, Κοραλία Καράντη

Μαρί Κυριακού

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Κατερίνα Παπουτσάκη, Κόννυ Μεταξά

Ιλένια Ουίλιαμς με BSB φόρεμα

Νικολέτα Καρρά

Θοδωρής Κυριακού

Αποστολία Ζώη, Ράνια Κωστάκη

Τόνια Φουσέκη, Μιχάλης Ζαμπίδης

Τζώρτζ Παπακώστας, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Σάσα Σταμάτη με φόρεμα Celia Kritharioti Haute Couture

Λάουρα Νάργες, Χρήστος Κούτρας

Αγοραστή Αρβανίτη, Θανάσης Τσαλταμπάσης

Ελένη Καρακάση, Τζένη Διαγούπη

Μπάγια Αντωνοπούλου

Χριστιάνα Μούζουρα

Γκαλένα Βελίκοβα

Δήμος Μπέκε

Σταμάτης Γαρδέλης

Σπύρος Σούλης

Μαρία Λουίζα Βούρου

Σταμάτης Φασουλής, Φαραζή

Βαλάντης

Γιώργος Σατσίδης

Σπύρος Σταμούλης


Read More

And More