Megan Fox: Ποιος είναι τελικά ο πατέρας του τρίτου της παιδιού!

Και αφού έσκασε η βόμβα ότι η Megan Fox είναι πάλι έγκυος με… άγνωστο πατέρα, η σταρ ξάφνιασε τους πάντες όταν οι παπαράτσι την συνέλαβαν να απολαμβάνει το μεσημεριανό της γεύμα με τον εν διαστάσει σύζυγό της την Τρίτη το απόγευμα! Με αυτό το τρόπο η ηθοποιός ουσιαστικά επιβεβαίωσε την ταυτότητα του πατέρα, παρόλο που δεν έχει σκοπό να σταματήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου με τον Brian Austin Green. Εξάλλου ήταν μια απόφαση που είχε πάρει η ίδια ώστε να αφοσιωθεί ξανά στην καριέρα της. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις την αποτράβηξαν από το χώρο του θεάματος, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι επαγγελματικές προτάσεις.


H Megan Fox και ο Brian Austin Green είχαν χωρίσει ξανά το 2009. Μετά από μια επανασύνδεση αποφάσισαν ότι πρέπει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το περασμένο Αύγουστο.

Η Megan όμως από ότι φαίνεται πριν από λίγους μήνες υπέκυψε ξανά στον έρωτα του Brian. Σύμφωνα με άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον, ήταν κάτι απροσδόκητο για αυτούς και χωρίς να το έχουν προγραμματίσει. Ο ερχομός του τρίτου παιδιού όμως δεν θα επηρεάσει καθόλου το χωρισμό τους.

Η Megan αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στην προώθηση της ταινίας TMNT2 στο Λος Άντζελες.

Ώρες νωρίτερα, ο Brian Austin Green δήλωσε σε μια εκπομπή ότι δεν γνώριζε τίποτα περί εγκυμοσύνης.


Ο έρωτας τους ξεκίνησε το 2004. Αυτή είναι μια παλιά εμφάνιση μαζί με τα παιδιά τους.

Ο Brian και η Megan έχουν ήδη δύο παιδιά, τον Noah και τον Bohdi και διατηρούν καλή σχέση μεταξύ τους!

Read More

And More