Megan Fox: Τι συμβαίνει τελικά με τον πρώην; Ρομαντική απόδραση πριν το διαζύγιο

Αυτό το ζευγάρι σίγουρα μας έχει μπερδέψει. Μετά από δυο παιδιά (τον Noah και τον Bohdi) και ένα μεγάλο έρωτα η Megan Fox αποφάσισε να χωρίσει από τον Brian Austin Green για να αφοσιωθεί στην καριέρα της… Έλα, όμως, που τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά απ’ ό,τι περίμενε.

Και η Megan μένει έγκυος για τρίτη φορά. Όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, αφού ξεκίνησαν οι διαδικασίες του διαζυγίου με τον εν διαστάσει σύζυγό της, αλλά τελικά αποκαλύπτεται πως και το τρίτο μωράκι είναι του Brian. Εκείνος, μάλιστα, φαίνεται να κάνει ότι μπορεί για να την ξανακερδίσει…

Ωστόσο, άνθρωποι από το περιβάλλον της αποκαλύπτουν πως η ηθοποιός πιστεύει πως οι οικογενειακές υποχρεώσεις την αποτράβηξαν από το χώρο του θεάματος, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι επαγγελματικές προτάσεις. Έτσι, παρά την τρίτη εγκυμοσύνη αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά με το διαζύγιο. ‘Η τουλάχιστον αυτό είχε στο μυαλό της. Όπως όλα δείχνουν όμως, η Megan υποκύπτει σιγά σιγά και πάλι στη γοητεία του πρώην.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι παπαράτσι τσάκωσαν την έγκυο ηθοποιό μαζί με τον Brian στη Χαβάη και μάλιστα σε ρομαντικό ταξιδάκι… και αμέσως ξέσπασαν φήμες για επανασύνδεση του ζευγαριού.

Να σε ενημερώσω πάντως πως η Megan Fox και ο Brian Austin Green είχαν χωρίσει ξανά το 2009. Μετά από μια επανασύνδεση αποφάσισαν ότι πρέπει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το περασμένο Αύγουστο.

Η Megan, όμως, από ότι φαίνεται πριν από λίγους μήνες υπέκυψε ξανά στον έρωτα του Brian. Σύμφωνα με άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον, ήταν κάτι απροσδόκητο για αυτούς και χωρίς να το έχουν προγραμματίσει. Και ενώ αρχικά, όλοι έλεγαν πως ο ερχομός του τρίτου παιδιού δεν θα επηρεάσει καθόλου το χωρισμό τους… μάλλον κάτι φαίνεται πως άλλαξε!


Read More

And More