Meghan Markle: Παλεύει για την ισότητα των γυναικών από 11 χρονών

Η Meghan Markle έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών. Η ανακοίνωση του αρραβώνα τηςμε τον πρίγκιππα Harry έχει κάνει όλα τα media της Βρετανίας και όχι μόνο να ασχοληθούν μαζί της. Η δυναμική ηθοποιός που απαρνήθηκε την καριέρα της για τα μάτια του αγαπημένου της φαίνεται πως είναι μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα. Είχε δείξει άλλωστε τον αγωνιστικότητα της χαρακτήρα από πολύ νωρίς. Σε ηλικία 11 ετών είχε υεπρασπιστεί την ισότητα των δύο φύλων με τον πιο απίθανο τρόπο.

Ήταν φεμινίστρια από την περίοδο που πήγαινει σχολείο. Το 2014 η Αμερικανίδα ηθοποιός έστειλε επιστολή σε γνωστή εταιρεία που διαφήμιζε το προιόν της χρησιμοποιώντας στο σποτ ένα μύνημα που δεν ευνοούσε τις γυναίκες. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε στην “παρατήρηση “ της μικρής Meghan και μάλιστα άλλαξε το διαφημιστικό της.

Η Meghan μεγαλώνοντας συνεχίζει να παλεύει για τα δικαιώματα των γυναικών και πλέον ανήκει στον οργανισμό United Nations και έχει γνωρίσει μέσα από αυτή της τη δραστηριότητα πολλές εμπειρίες. ¨Εχει ταξιδέψει μέχρι και στη Rwanda όπου γνώρισε γυναίκες πρόσφυγες.

Στο παρακάτω βίντεο η Meghan Markle περιγράφει τον “αγώνα” που έδωσε σε ηλικία 11 ετών.

Read More

And More