Meghan Markle: Τι ανέβαζε στο instagram πριν γίνει επίσημα η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Ηarry

Ηθοποιός. Κυρία. Λάτρης του φαγητού. Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά που δίνει η Meghan Markle στον εαυτό της. Με αυτές τις λέξεις περιγράφει τον εαυτό της στην επίσημη σελίδα της στο facebook μέσα από την οποία μοιραζόταν πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της. Το ίδιο φυσικά και από τον λογαριασμό της στο instagram ο οποίος είναι αδρανής από τον περασμένη Απρίλιο. Άλλωστε πλέον έχει πολλά πράγματα για να σκεφτεί μιας και ο γάμος της με τον πρίγκιπα Harry έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2018.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την σειρά Suits και την οποία αναγκάστηκε να αφήσει λόγω του αρραβώνα της, είναι αναμφισβήτητα μια δυναμική γυναίκα. Είναι ένα κορίτσι φρέσκο και δροσερό, κορίτσι της διπλανής πόρτας που επιβεβαιώνει όμως το “τίποτα δεν είναι τυχαίο”. Η 36χρονη Meghan ξεχώρισε από πολύ νωρίς. Από όταν ήταν ακόμα μαθήτρια αγωνίστηκε για την ισότητα των γυναικών κάνοντας κάτι που για κάποιους θα φάνταζε απίστευτο. Δες εδώ!

Κορίτσι με έντονη φιλανθρωπική δράση -δραστηροποιείται στον ΟΗΕ στο θέμα της θέσης των γυναικών- αλλά κι ένας άνθρωπος με πολύ αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή. Το 2016 έγινε Πρέσβειρα World Vision Canada και ταξίδεψε στη Ρουάντα για την εκστρατεία «Καθαρό Νερό», ενώ τα τελευταία χρόνια παλεύει για τα δικαιώματα των γυναικών.

“Δεν θέλησα ποτέ να γίνω μία γυναίκα κοσμική, ήθελα πάντα να είμαι μία γυναίκα δραστήρια”, γράφει η ίδια στο Tig, το lifestyle blog της στο οποίο ανέβαζε άρθρα σχετικά με μόδα, ομορφιά, ταξίδια και φαγητό. Μέχρι τον Απρίλιο του 2017 όταν και η σχέση της με τον Πρίγκιπα άρχισε να γίνεται σοβαρή και σταμάτησε κάθε δραστηριότητα στα social media της.

Το κορίτσι με τα μαύρα μακριά μαλλιά και τη λεπτή φιγούρα, που έχει γίνει το αντικείμενο ενδιαφέροντος για τους πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει σπουδάσει σε σχολή Επικοινωνίας. Είναι κόρη του Tomas Markle, διευθυντή φωτογραφίας σε τηλεοπτικές σειρές, και της Doria Radlan, καθηγήτριας γιόγκα.

Η Meghan είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Harry και έχει ήδη έναν γάμο στο ενεργητικό της με τον Αμερικάνο παραγωγό, Trevor Engelson. Κάτι όμως που δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τον αγαπημένο της και ούτε φυσικά και το γεγονός ότι είναι μιγάς.

Το ζευγάρι άλλωστε από πολύ νωρίς έκανε γνωστή τη σχέση του και προχώρησε πολύ γρήγορα στην επισημοποίησή της πράγμα που δίνει μια σιγουριά για τα αισθηματά τους. Τόσο ο πρίγκιπας Harry όσο και η Meghan δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι.

Δες μερικά από τα post της Meghan Markle στο instagram:

Read More

And More