Μελίνα Ασλανίδου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος! Φωτογραφίες

Εδώ και λίγο καιρό η Μελίνα Ασλανίδου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πια. Η γνωστή τραγουδίστρια που κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπικής της ζωή είναι στα καλύτερά της και παρόλο που όταν την ρωτούν για το νέο της σύντροφο, εκεινι κρατά σιγήν ιχθύος, οι πρόσφατη κοινή έξοδος του ζευγαριού δείχνει πως πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα.

Ποιος είναι όμως ο άντρας έχει αλλάξει τη ζωή της;

Ο λόγος για τον γοητευτικό κομμωτή από την Κρήτη, τον Βασίλη Μουντάκη. Η διαφορά ηλικίας αλλά και η απόσταση δε στάθηκαν εμπόδιο για να ερωτευτούν. Καθώς εκείνος είναι 13 χρόνια μικρότερος και ζει μόνιμα στο αγαπημένο νησί της Μελίνας Ασλανίδου. Ωστόσο, και οι δυο ταξιδεύουν πολύ για να είναι μαζί και φαίνεται πως περνούν όμορφες στιγμές αγκαλιά…

Το ζευγάρι μάλιστα, αυτές τις μέρες βρέθηκε στην Ιερά Οδό και απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια την Ελένη Βιτάλη, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Φιλιά, αγκαλιές, πειράγματα και selfies έκαναν πολλούς να μιλούν για τον νέο μεγάλο έρωτα στην πόλη, ενώ η Μελίνα κατά τη διάρκεια της βραδιάς πήρε και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του συντρόφου της.


Read More

And More