Μελίνα Μακρή: Το τρυφερό φιλί που έδωσε στον σύζυγό της, μετά το γάμο! Video

Ένα χριστουγεννιάτικο γάμο, όπως τον ονειρευόταν έκανε η Μελίνα των Vegas. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε την Κυριακή τα σκαλιά της εκκλησίας με τον -εδώ και 7,5 χρόνια – αγαπημένο της Φράνκυ Λούβαρη και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Βαρυμπόμπη και κουμπάροι τους ήταν δυο καλοί φίλοι, ο Zeraw και ο hair stylist της Μελίνας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ

Ποια ήταν όμως, η πιο τρυφερή και συγκινητική στιγμή του γάμου; Μα φυσικά η στιγμή που το ζευγάρι σηκώθηκε να χορέψει και αντάλλαξε στη σκηνή ένα γλυκό φιλί. “You are so beautiful” του Joe Cocker ακουγόταν από τα ηχεία και η Μελίνα με τον Φράνκυ δεν σταμάτησαν να χορεύουν αγκαλιά!

ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η φίλη τους Αποστολία Ζώη, που ήταν στο γαμήλιο γλέντι και ανέβασε το video γράφοντας: “Μακάρι να αγαπιόντουσαν όλα τα νέα ζευγάρια όπως τα γλυκά αυτά πλάσματα…Ελπίζω να είστε ευτυχισμένοι,μια γροθιά, τυχεροί, γεμάτοι έμπνευση, χεράκι χεράκι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα… Έτσι όπως στα παραμύθια…”.
Δες το video:

Read More

And More