Μέμος Μπεγνής: Στόλισε και φέτος ολόκληρο χριστουγεννιάτικο χωριό στο σπίτι του!

Η αγάπη του Μέμου Μπεγνή για τα Χριστούγεννα είναι πλέον γνωστή! Ο ηθοποιός μοιράστηκε και πάλι με τους διαδικτυακούς του φίλους την διαδικασία και την κατασκευή που έφτιαχνε στο σπίτι του ενόψει των γιορτών. Ο Μέμος λατρεύει τα Χριστούγεννα και δεν έχουμε καμία αμφιβολία μετά το χριστουγεννιάτικο χωριό που έφτιαξε, για τρίτη συνεχή χρονιά.

Μπορεί να του πήρε αρκετό χρόνο αλλά τα κατάφερε! Με μεγάλη χαρά ανέβαζε φωτογραφίες της διασικασίας και σήμερα μας έδειξε βίντεο με το τελικό αποτέλεσμα! Ο ενθουσιασμός του όταν έβγαλε τις κούτες για να φτιάξει το χωριό, ήταν τεράστιος: “Αγαπώ τόσο πολυ τα Χριστούγεννα…. δεν μπορω να το εξηγήσω… απο μικρό παιδι ομως με μαγευαν!! Τρελαινομαι οταν σιγά σιγά αρχίζουν να σκάνε μύτη οι πρώτες ενδείξεις… θελετε καποια φωτάκια σε ενα μπαλκονι, ενα εποχιακό μαγαζι που βάζει Χριστουγεννιάτικα, μια βιτρίνα που ξαφνικα ειναι στολισμένη; Χτυπάει η καρδια μου δυνατά καθε χρόνο οταν ερχεται η στιγμή αυτής της «πρώτης» επαφής με τη γιορτή αυτη. Τοτε λοιπόν αρχίζω να σχεδιάζω τα δικά μου. Όσοι το ξέρετε κανω μια υπερπαραγωγή σπιτι!! Όσοι δεν το ξέρετε θα το δείτε! Βουνό μεχρι το ταβάνι, χριστουγεννιάτικο χωριο, τρένα κινούμενα, παιχνίδια. Και ολο αυτο ειναι μια σπέσιαλ τελετη με φίλους για να το φτιάξουμε. Και η βραδια καταλήγει με σβηστά τα φώτα, αναμενα μονο τα φωτάκια και μια χριστουγεννιάτικη ταινία, παρεα με τσάι, καφε η ζεστη σοκολάτα. Αρχίζω λοιπόν απο σημερα τις βάσεις γι αυτο το χωριο, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε μια εβδομαδα. Η πρώτη φωτο που θα δείτε δε θα Λεγα οτι ειναι ωραια. Προμηνύει ομως τι μέλλει γεννεσθαι!! Θα ενημερώνω καθε μερα με την πρόοδο!! Καλή αρχή σε όλους με Χριστούγεννα μαγικά!”

Δες την διαδικασία από το τελικό αποτέλεσμα και προς τα πίσω

3η Μερα και το βουνό αρχίζει και παίρνει μορφή!! Κόπος, χρόνος, κούραση Αλλα το αποτέλεσμα θα ναι μαγικό!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη memosbegnis (@memosbegnis) στις

Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη memosbegnis (@memosbegnis) στις

Αγαπω τοσο πολυ τα Χριστούγεννα…. δεν μπορω να το εξηγήσω… απο μικρό παιδι ομως με μαγευαν!! Τρελαινομαι οταν σιγά σιγά αρχίζουν να σκάνε μύτη οι πρώτες ενδείξεις… θελετε καποια φωτάκια σε ενα μπαλκονι, ενα εποχιακό μαγαζι που βάζει Χριστουγεννιάτικα, μια βιτρίνα που ξαφνικα ειναι στολισμένη; Χτυπάει η καρδια μου δυνατά καθε χρόνο οταν ερχεται η στιγμή αυτής της «πρώτης» επαφής με τη γιορτή αυτη. Τοτε λοιπόν αρχίζω να σχεδιάζω τα δικά μου. Όσοι το ξέρετε κανω μια υπερπαραγωγή σπιτι!! Όσοι δεν το ξέρετε θα το δείτε! Βουνό μεχρι το ταβάνι, χριστουγεννιάτικο χωριο, τρένα κινούμενα, παιχνίδια. Και ολο αυτο ειναι μια σπέσιαλ τελετη με φίλους για να το φτιάξουμε. Και η βραδια καταλήγει με σβηστά τα φώτα, αναμενα μονο τα φωτάκια και μια χριστουγεννιάτικη ταινία, παρεα με τσάι, καφε η ζεστη σοκολάτα. Αρχίζω λοιπόν απο σημερα τις βάσεις γι αυτο το χωριο, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε μια εβδομαδα. Η πρώτη φωτο που θα δείτε δε θα Λεγα οτι ειναι ωραια. Προμηνύει ομως τι μέλλει γεννεσθαι!! Θα ενημερώνω καθε μερα με την πρόοδο!! Καλή αρχή σε όλους με Χριστούγεννα μαγικά!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη memosbegnis (@memosbegnis) στις

Read More

And More