Μένιος Φουρθιώτης: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά το πρόβλημα υγείας!

“Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές. Ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε πολλά μηνύματα αγάπης και ευχές και τη δική σας δύναμη την ένιωσα σαν να είναι δική μου δύναμη”, είπε ο οικοδεσπότης της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” Μένιος Φουρθιώτης, στην αρχή της εκπομπής του Σαββάτου. Ο παρουσιαστής και εμπορικός διευθυντής του καναλιού Epsilon πέρασε μια περιπέτεια υγείας την Παρασκευή, αλλά ευτυχώς τώρα είναι καλά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Μένιος εισήχθη εσπευσμένα την Παρασκευή στο Ιατρικό Κέντρο. Ο παρουσιαστής δεν ένιωθε πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες και την Παρασκευή λιποθύμησε δυο φορές, με αποτέλεσμα ένας καλός του φίλος να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Εκεί του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και του ζήτησαν να παραμείνει για παρακολούθηση.
Εκείνος, όμως, μόλις ένιωσε λίγο καλύτερα ζήτησε να πάρει εξιτήριο, ώστε να ασχοληθεί με την εκπομπή του Σαββάτου. Ως το βράδυ της Παρασκευής, πάντως, δεν γνώριζε κανείς αν θα είναι σήμερα κανονικά στη θέση του, αλλά τελικά, ο παρουσιαστής βρέθηκε κανονικά στην εκπομπή. Με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα να του εύχονται “Περαστικά”!

Read More

And More