Μια ανάσα πριν το πρώτο live του The X Factor 2

Τέσσερις θέσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η 16άδα που θα οδηγηθεί στα live shows του “The X Factor 2”. Η αυλαία του Chair Challenge, της πιο ανατρεπτικής διαδικασίας πέφτει με την ομάδα των γκρουπ. Απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στη σκηνή του show θα ανέβει η ομάδα του Μπάμπη Στόκα. Δέκα γκρουπ θα διαγωνιστούν και θα δώσουν «μάχη» για να κατακτήσουν μία από τις τέσσερις πολυπόθητες καρέκλες του Chair Challenge.

Οι διαγωνιζόμενοι γνωρίζουν πως αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να πάρουν το δρόμο για τα live. Τέσσερις καρέκλες βρίσκονται στη σκηνή του “The X Factor 2” και περιμένουν τους καλύτερους. Μέχρι και την ερμηνεία του τελευταίου διαγωνιζόμενου γκρουπ οι ανατροπές είναι εφικτές. Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή είναι διαρκώς δίπλα τους, τους εμψυχώνει πριν ανεβούν στη σκηνή αλλά και τους παρηγορεί αν δεν καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση.
Η ομάδα του Μπάμπη Στόκα αποτελείται από δέκα γκρουπ και είναι τα εξής: CODA PROJECT, DEEVIBES, GREG & PANOS, HUMAN FACTORY, NEVERMIND, NOVEM, RADIOWAVES, R2E, THE DOX, THE MAMALSS.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις ερμηνείες των παιδιών. Νομίζω ότι τα πήγαν από αρκετά καλά έως πολύ καλά. Η ομάδα μου αποτελείται από τέσσερα γκρουπ και στήθηκε με το σκεπτικό να καλύψω τις ανάγκες των επόμενων εμφανίσεων», δηλώνει ο Μπάμπης Στόκας και συνεχίζει: «Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου για την επιλογή των τεσσάρων καλύτερων γκρουπ γιατί τα παιδιά τα είχα δει στις auditions και είχα σαφή εικόνα. Περιμένω από αυτά το καλύτερο και πιστεύω ότι μπορούν να βγουν νικητές. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος μου. Βέβαια και οι άλλες ομάδες έχουν αξιόλογα παιδιά. Θα δούμε…»

Λάβετε θέσεις: απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έρχεται το τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο του Chair challenge γεμάτο μουσική, αγωνία και ανατροπές!

Ραντεβού την ερχόμενη Πέμπτη 1 Ιουνίου με την προβολή του πρώτου συναρπαστικού live του “The X Factor 2”!

Read More

And More