Mick Jagger: Πάντρεψε τον γιο του! Στο γαμήλιο γλέντι με την πρώην του Jerry Hall και τον νέο της σύζυγό!

Τον γιο τους James με την αγαπημένη του Anoushka πάντρεψαν ο Mick Jagger και η Jerry Hall και γιόρτασαν μαζί με όλη την οικογένεια στο Cornwell Manor στην Οξφόρδη. Το πρώην ζευγάρι που έχει μαζί 4 παιδιά, μπορεί να έχει χωρίσει, αλλά ενώνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Mick Jagger απόκτησε ένα ακόμη παιδί μετά το χωρισμό με την Jerry Hall. Ακολούθησαν κι άλλες σχέσεις, ενώ πριν δυο χρόνια, πέρασε δύσκολα, όταν η τότε σύντροφός του L’ Wren Scott αυτοκτόνησε. Τώρα όμως, εκείνος φαίνεται να έχει ξεπεράσει την άσχημη περίοδο και χαμογελά ξανά. Την ίδια στιγμή η διάσημη καλλονή και πρώην αγαπημένη του Jerry Hall παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Rupert Murdoch. (δες φωτογραφίες) Ο νέος της σύζυγος μάλιστα, και πατριός του γαμπρού έδωσε το παρών και συνόδευσε την καλή του στην ξεχωριστή γιορτή.


Rubert Murdoch, Jerry Hall

Όσο για τους νεόνυμφους; Έλαμπαν από ευτυχία έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Φυσικά το ενδιαφέρον μονοπώλησε η οικογένεια του γαμπρού. Όλα τα φλας συγκέντρωσαν πάνω τους οι διάσημοι γονείς του James, αλλά και οι αδελφές του Elizabeth και Georgia May, ενώ οι μικρότερος αδελφός του, ο Gabriel συνόδευσε τη νύφη στην εκκλησία.


Οι νεόνυμφοι James Jagger και η Anoushka

Το ζευγάρι είχα παντρευτεί κρυφά, σύμφωνα με την Daily Mail, τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Αμερική και τώρα έκανε μια σεμνή τελετή και μια μεγάλη γιορτή στο αγγλικό θέρετρο για όλα τους φίλους και τους συγγενείς του.


Ο Mick Jagger με τον μικρότερο γιο του Lucas


Η εντυπωσιακή κόρη του Mick Jagger, Georgia May


Την νύφη συνόδευσε ο αδελφός του γαμπρού, Gabriel


Read More

And More