Μιμή Ντενίση: Η συνάντηση με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μετά τη συναυλία στο Βεάκειο!

Το talk of the town ήταν η μεγάλη συναυλία που έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο και ήταν όλοι εκεί. Μετά το Μαραθώνα (και τη βράβευση από τον Ηλία Ψινάκη), η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στο Βεάκειο και αποθεώθηκε από το κοινό…
Και από τους πρώτους που ήταν εκεί και μάλιστα στις μπροστά μπροστά θέσεις ήταν η Μιμή Ντενίση… Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός και συγγραφέας που συνεργάστηκε την περασμένη χρονιά με τον γνωστή τραγουδίστρια έχει διατηρήσει πολύ φιλικές σχέσεις μαζί της.

Οι δυο τους συναντήθηκαν επαγγελματικά για την παράσταση “Σμύρνη μου αγαπημένη”, όταν η Άλκηστις ερμήνευσε το τραγούδι “Φως” για την παράσταση, σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους της Μιμής Ντενίση.
Έτσι, η Μιμή αποφάσισε να βρεθεί από νωρίς στη συναυλία, έδειξε να διασκεδάζει πολύ (δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χειροκροτεί) και λίγο μετά το τέλος την συναντήσαμε στα backstage.

Αξίζει εδώ να σου θυμίσω πως η συναυλία της Πρωτοψάλτη είχε μεγάλη επιτυχία και η υπουργός προσέφερε τα χρήματα που θα έπαιρνε ως αμοιβή στο Υπουργείο Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού, προς υποστήριξη του ανθρωπιστικού έργου των λιμενικών για την περισυλλογή και διάσωση προσφύγων.

Δες φωτογραφίες:

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μιμή Ντενίση

Μάριος Φραγκούλης, Μιμή Ντενίση

Read More

And More